MOBILEHOMES

Al onze mobilehomes zijn centraal gelegen en op loopafstand van de zee, zwembad en het sportcomplex.  

Wij hebben verschillende types mobilehomes. Ze zijn ze geschikt voor 4-6 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Alle mobilehomes zijn keurig netjes ingericht en voorzien van o.a. airconditioning, magnetron, koffiezetapparaat, serviesgoed, koelkast met vriesvak, dekens of dekbedden en kussens, tuinset, ligbedden, badkamer met douche, wastafel en apart toilet.  


U heeft keuze uit diverse types:


PHOENIX LODGE: 4- 6 personen met 2 slaapkamers

1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in sommige types een extra 2 persoons bed in de bank van de woonkamer. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De Phoenix Lodge heeft types met veranda en parasol, veranda metf overkapping maar ook met groot terras en parasol. Onderstaande Phoenix Lodge is maar een voorbeeld.  

Dit is maar een voorbeeld van een Phoenix Lodge. Onderaan de pagina meerdere foto's.


CONFORT: 4-6 personen met 2 slaapkamers

1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in sommige types een extra 2 persoons bed in de bank van de woonkamer. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. Alle mobilehomes Confort zijn met veranda. Sommige hebben een overkapping, andere een grote parasol.
                                    

Dit is maar een voorbeeld van een Confort. Onderaan de pagina meerdere foto's.


Premium (luxe uitvoering van de Confort: 4-6 persoons 2 slaapkamers

Luxe houten chalet met 1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in sommige types een extra 2 persoons bed in de bank van de woonkamer. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei, koffiezet apparaat maar ook een Nespresso apparaat, magnetron, kussens op de bank in de woonkamer een tuinset etc. Alle Premium types zijn voorzien van een houten veranda met overkapping.Dit is maar een voorbeeld van een Premium. Onderaan de pagina meerdere voorbeelden.


Park Lodge: 4-6 personen 2 slaapkamers

Iets ruimer van binnen als de Phoenix Lodge. 1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in sommige types een extra 2 persoons bed in de bank van de woonkamer. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De meeste Park Lodges hebben een houten veranda vast aan de mobilehome waarbij een gedeelte overkapt is en een gedeelte niet Dit zorgt altijd voor een speels geheel. Enkele hebben wel de ruimte maar hebben bijvoorbeeld een grote houten veranda met parasol.                        

Dit is maar een voorbeeld van een Park Lodge. Onderaan de pagina meer voorbeelden.


Confort Lodge: 6 personen 3 slaapkamers

1x 2 persoons slaapkamer, 2 slaapkamers met 2x 1 persoonsbed.Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De meeste Confort Lodges hebben een groot terras en oen overdekte zitgroep. Er zijn ook Confort Loges met overdekte veranda. Deze zijn met een overdekte veranda en staan hierinder vermeld onder Confort Lodge de Luxe.


                                                            


Confort Lodge de Luxe: 6 personen 3 slaapkamers

Idem aan de Confort echter met houten veranda met overkapping. Afhankelijk van het seizoen varieert de meerprijs van de Confort Lodge de Luxe ten opzichte van de Confort tussen de € 50 en € 100 per week.


Bovestaande Confort en Confort Lodge is maar een voorbeeld. Onderaan de pagina meerdere voorbeelden.


Tropez Lodge: 6 personen 3 slaapkamers

1x 2 persoons slaapkamer, 2 slaapkamers met 2x 1 persoonsbed. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De Tropez Lodge heeft verdere een veranda met overkapping of een veranda met grote parasol.

                                                                

Bovenstaande Tropez Lodge is maar een voorbeeld. Ondertaand meerdere voorbeelden.


Seaside Lodge: 4 personen 2 slaapkamers

Schitterende mobilehome op een apart aangelgd hofje. 1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in . Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De Seaside Lodge heeft verder 2 luxe strandbedden. Er zijn maar 3 seaside lodges ds zorg dat je er snel bij bent.


              


Hierboven heeft u kunnen lezen welke types mobilehomes we hebben en hoe de indeling is. Onderstaand nog wat foto's behorende bij de eerder genoemde type aanduidingen. Wij kennen al onze mobilehomes, dus mocht u geen keuze kunnen maken zijn wij u graag van dienst.


Voorbeelden van enkele Phoenix Lodges:

Phoenix 5233                                                                                                  Phoenix 5235

Phoenix 5427                                                                                                    Phoenix 5321

interieur van bovenstaande Phoenix Lodges zijn nagenoeg hetzelfde.
Phoenix 5325 van buitenkant en et interieur


Voorbeelden van Confort, Premium en Confort Lodge:


Voorbeelden van enkele Park Lodges:

Park Lodge 5110 en 5132 vah buitenkant en interieurPark Lodge 5230 van buitenkant enhet interieur


Park Lodge 5110 en 5132 van buitenkant en het interieur


Voorbeelden van enkele Tropez Lodges:


Tropez Lodge 5234 van buitenkant en het interieur.

         Tropez Lodge 5223 van buitenkant en interieur.

De mobilehomes beschikken allen over een ruime parkeerplaats!!