Camping De Berard te Grimaud / La Garde Freinet


Camping de Berard staat bekend om zijn Franse gemoedelijkheid. (Dit toont de foto natuurlijk al aan!) De camping ligt midden in de natuur tussen de dorpjes Grimaud en La Garde Freinet. Beide authentieke dorpjes zijn het bezichtigen meer dan waard. Ook kun je er heerlijk eten. Voor camping de Berard is het nu tijd om de 21e eeuw binnen te gaan. Dit met behoud van de geest van kamperen, maar meer glamping, waarbij luxe wordt gecombineerd met de natuur en grote ongerepte ruimtes.

Vanaf dit jaar beschikt de camping over 2 zwembaden. Een verwarmd zwembad (in 2021 zal dit overdekt zijn!) en een zwemparadijs met verzonden strand en een peuterbad voor de allerkleinste.

Ook is er vanaf dit jaar (2020) een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Onze tiener worden begeleid door een sportinstructeur. Vanaf 2021 is er een fitness- en bodybuildingsruimte.

Verder beschikt de camping over een heerlijk restaurant welke vanaf de paasvakantie open is. Je hebt er een ruime keuze uit salades, pizza's, traditionele Franse gerechten en natuurlijk heerlijke desserts en lekker ijs. In de bar kunt u genieten van een drankje of een heerlijke cocktail.

Ook heeft de camping een supermarkt annex bakkerij waar u dagelijks heerlijke vers gebakken broodjes kunt kopen en waar u zich kunt voorzien van de eerste levensbehoefte. In de omgeving bevinden zich ook grotere supermarkten als LIDL, Geant Casino, Carrefout etc.

Wasmachines zijn ook beschikbaar (betaalde service).