Camping Prairies de la Mer


5* camping Prairies de la Mer is gelegen in Port Grimaud aan de baai van St. Tropez en direct aan zee. Loopafstand van de camping tot Port Grimaud is nog géén 5 minuten! Op de camping bevinden zich een schitterend nieuw aangelegd zwembad (juli 2018) diverse eetgelegenheden, een café-bar met terras, een beachbar, een souvenirwinkel, een kapper, een bakker en een prima supermarkt. (Net buiten de camping bevinden zich enkele grote supermarkten waaronder een Géant Casino, Leclerque, Dica en LIDL.)

Tijdens het hoogseizoen is er een professioneel animatieteam aanwezig. Zij zorgen voor jong en oud voor het vertier (tienerclub, voetbal, jeu de boules, strandvolley, gym en vele andere activiteiten). Ook is er voor de liefhebbers een duikschool. Voor de sportieve gasten onder ons is er een voetbalveld, volleybalveld, tafeltennis en tennisbanen. Vanaf de opening tot sluiting is er 's avonds livemuziek tussen 21.00 en 23.00 uur.

Voor de allerkleinsten is er een klein speelterrein direct achter het grote terras. Tevens kunnen zij genieten van diverse spingkussens, een draaimolen en trampolines.

Verder beschikt de camping over uitstekende sanitaire voorzieningen, wasmachines (in het hoogseizoen), draadloos internet (WiFi tegen betaling), diverse supermarkten, fietsverhuur, kapper etc.

Camping Prairies de La Mer heeft 5* en behoort tot de mooiste campings aan de Cote d'Azur!