Bed and breakfast te Algarinejo

Buenos Diaz


Welkom bij de Bed and Breakfast van Algarinejo. Deze Bed and Breakfast word gerund door een zeer gastvrije familie afkomstig uit Brabant en staat dan ook bekend om zijn Brabantse gastvrijheid.

In 2019 hebben zij besloten om de stap te maken in Spanje te gaan wonen en werken. Ze zijn zich gaan oriënteren in en rondom de provincie Malaga. Als actieve reizigers die vooral van cultuur en natuur houden, werden zij verliefd op het stadje Archidona met het ronde square en de mooie straatjes, het klooster op de berg en de typische Spaanse gezelligheid. Het feit dat het zo centraal ligt tussen verschillende grote historische steden zoals Granada, Ronda, Malaga, Antiquara en Cordoba heeft hen doen besluiten dat zij ergens in deze regio hun plekje wilden zoeken. Uiteindelijk hebben zij hun droomhuis in Algarinejo gevonden.

De Bed and Breakfast straalt rust en romantiek uit met details uit het verleden en een vleugje Brabantse huiselijkheid. Het ligt in het dorpje Algarinejo in de Spaanse provincie Granada (regio Andalusië). Het is een plek om te ontspannen, weg van de drukte maar wel centraal gelegen tussen de historische steden Malga, Cordoba, Ronda, Granada en Montefrio.

De Bed and Breakfast beschkt over 2 ruime appartementen en een villa met 3 slaapkamers: 1 suite, 1 luxe kamer en 1 standaard kamer. Verder beschikt de Bed and Breakfast over een heerlijk zwembad en heeft het een prachtig uitzicht over de omgeving.


Met regelmaat organiseren ze een Spaanse paella-, tapas-, pizza- of pasta-avond

Mocht je willen weten wat er te doen is in de omgeving? Ze voorzien je graag van alle informatie over de prachtige steden, de natuurparken, wandelpaden en fietstochten.

Met de volgende vliegmaatschappijen zijn ze gemakkelijk te bereiken.

  • www.transavia.com
  • www.ryanair.com
  • www.easyjet.nl
  • www.vueling.com
  • www.jetairfly.com

Eventueel kunnen ze ook bemiddelen bij Autoverhuur Glenn en Iris. Daar huur je een auto voor een bedrag van €15,- tot €20,- per dag. Bij de uitgang van de luchthaven staan zij klaar om de sleutels van de auto te overhandigen

Niets staat u dus in de weg voor een heerlijke vakantie in Andalusië.