MOBILEHOMES PRAIRIES DE LA MER TE PORT GRIMAUD

Al onze mobilehomes zijn centraal gelegen en op loopafstand van de zee, zwembad en het sportcomplex.  

Wij hebben verschillende types mobilehomes. Ze zijn ze geschikt voor 4-6 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Alle mobilehomes zijn keurig netjes ingericht en voorzien van o.a. airconditioning, magnetron, koffiezetapparaat, serviesgoed, koelkast met vriesvak, dekens of dekbedden en kussens, tuinset, ligbedden, badkamer met douche, wastafel en apart toilet.  


U heeft keuze uit diverse types:


CONFORT: 4-6 personen met 2 slaapkamers

1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in sommige types een extra 2 persoons bed in de bank van de woonkamer, Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. Alle mobilehomes Confort zijn met veranda. Sommige hebben een overkapping, andere een grote parasol.
                                    

Dit is maar een voorbeeld van een Confort. Onderaan de pagina meerdere foto's.


Premium (luxe uitvoering van de Confort: 4-6 persoons 2 slaapkamers

Luxe houten chalet met 1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed en in sommige types een extra 2 persoons bed in de bank van de woonkamer. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei, koffiezet apparaat maar ook een Nespresso apparaat, magnetron, kussens op de bank in de woonkamer, een tuinset, etc. Alle Premium types zijn voorzien van een houten veranda met overkapping.Dit is maar een voorbeeld van een Premium. Onderaan de pagina meerdere voorbeelden.


Confort Lodge: 6 personen 3 slaapkamers

1x 2 persoons slaapkamer, 2 slaapkamers met 2x 1 persoonsbed.Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De meeste Confort Lodges hebben een groot terras en een overdekte zitgroep. Er zijn ook Confort Lodges met overdekte veranda. Deze staan hieronder vermeld onder Confort Lodge de Luxe.


                                                            


Confort Lodge de Luxe: 6 personen 3 slaapkamers

Idem aan de Confort echter met houten veranda met overkapping. Afhankelijk van het seizoen varieert de meerprijs van de Confort Lodge de Luxe ten opzichte van de Confort tussen de € 50 en € 100 per week.


Bovestaande Confort en Confort Lodge is maar een voorbeeld. Onderaan de pagina meerdere voorbeelden.


Prestige Lodge: 6 personen 3 slaapkamers, 2 badkamers

1x 2 persoons slaapkamer, 2 slaapkamers met 2x 1 persoonsbed. Verder 2 badkamers met douche en wastafel en wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron, gasbarbecue en tuinset. De Prestige Lodge heeft verdere een veranda met overkapping.                                                                

Bovenstaande Prestige Lodge is maar een voorbeeld. Ondertaand meerdere voorbeelden.


Seaside Lodge: 4 personen 2 slaapkamers

Schitterende mobilehome op een apart aangelegd hofje: 1x 2 persoons slaapkamer, slaapkamer met 2x 1 persoonsbed. Verder een badkamer met douche en wastafel, aparte wc, airco, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei, koffiezet apparaat, magnetron en tuinset. De Seaside Lodge heeft verder 2 luxe strandbedden. Er zijn maar 3 seaside lodges dus zorg dat je er snel bij bent.


              


De mobilehomes beschikken allen over een ruime parkeerplaats!!


Hierboven heeft u kunnen lezen welke types mobilehomes we hebben en hoe de indeling is. Van ieder type hebben we uiteraard meerdere mobilehomes dus het kan zijn dat de afbeelding afwijkend is van de mobilehome die u krijgt.